Sedat Peker'in gündeme getirdiği Ünsal Ban, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in paylaşımlarıyla gündeme gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun eski eşi Ünsal Ban, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son günlerde SPK'da yolsuzluk iddialarıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyordu. 

Peker, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili de çok önemli iddialar gündeme getirmiş ve Taşkesenlioğlu'yla ilgili çarpıcı ididalarda bulunmuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban'ın boşanması da olay olmuştu. Peker, bununla ilgili de çeşitli iddiaları gündeme getirmişti.

YAKALANDI

Türk Hava Kurumu Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışırken, Muğla Milas’ta yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Türk Hava Kurumu Üniversitesi eski rektörü Ünsal Ban, yurt dışına kaçmaya çalışırken, polis ekiplerince Muğla Milas’ta yakalandı.

Deniz yolu ile yurt dışına kaçacağı ihbarı üzerine Ban, polis ekiplerince her zaman kullandığı aracın dışında başka bir araçta yakalandığı öğrenildi.

Ban hakkında eşine ait kişsel verileri organize suç örgütü lideri ile paylaşması ve tehdit, şantaj suçlarında suçlamalar bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN