Rektör Şındak, Deprem Bölgesi Malatyayı Ziyaret Etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin, depremden etkilenen illere destek olmak ve yaşanan afetten dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak maksadıyla Malatya iline ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin, depremden etkilenen illere destek olmak ve yaşanan afetten dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak maksadıyla Malatya iline ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında Malatya İnönü Üniversitesini ziyaret etti. Depremin oluşturduğu yıkımın ve etkilerinin değerlendirildiği görüşmede; eğitimin aksamaması, hayatın olağan akışına dönmesi ve depremin oluşturduğu tahribatın asgari düzeye indirilmesi için destek ve iş birliğinin sağlanması, koordinasyon kurullarının aktifleştirilmesi istişare edildi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmeden memnuniyetlerini dile getiren Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay Siirt Üniversitesinin Malatya başta olmak üzere deprem bölgelerine yapmış oldukları ayni yardımlar ve teknik desteklerden dolayı Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a teşekkürlerini iletti.

Rektör Şındak, İnönü Üniversitesi ziyareti görüşmelerinden sonra; Kahramanmaraş-Pazarcık (7.7 Mw) ve Elbistan (7.6 Mw) olan, ardışık depremlerden dolayı, Malatya ili merkez ilçeleri olan Battalgazi ve Yeşilyurt yerleşimlerinde meydana gelen yıkım ve hasarı inceleyen “Siirt Üniversitesi Teknik İnceleme Heyeti”ne; yaşanan 5,6’lık artçı depremde yaralanmalar üzerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Rektör Şındak, ekibimize geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN