Pervari Belediyesinde En Düşük İşçi Maaşı 26 Bin TL Oldu

Pervari Belediyesinde En Düşük İşçi Maaşı 26 Bin TL Oldu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Belediye İş Sendikası ve Pervari Belediye Başkanlığının ortak yaptığı anlaşma sayesinde Belediye’de çalışan işçilerin zam oranı belli oldu. Pervari Belediyesinde düzenlenen törene Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve İsmail Özer toplu ek protokolü sözleşmesini imzaladılar.

Yapılan toplu iş sözleşmesinde konuşan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan; “Amacımız emekçi işçilerimizin refah seviyesini artırmaktır. Bu amaçla Belediye İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladık. İşçilerimizin mutlulugu bizlerin mutluluğudur ve onların maaşlarında iyileştirme yapmak bizler için bir onur kaynağıdır” dedi.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan’dan sonra söz alan Belediye İş Sendika Başkanı Halit Akınay; “Her yıl olduğu gibi işlerinin maaşlarında artışlar devam etmektedir. Amacımız emekçi işçilerimizi enflasyonun altında bırakmamak ve daha refah bir ortamda çalışmalarını sağlamaktır. Bizlere bu konuda destek olan ve işçisinin arkasında duran Belediye Başkanımız Tayyar Özcan’a çok teşekkür ediyorum ve yaptığımız yeni protokol tüm işçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan işçilerin Mart 2024 yılı içerisinde TUİK Yıllık Enflasyon oranına göre zam yapılacağı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN