Pervari Belediye Başkanı Özcan'ın Şaşırtan Hikayesi!

1987 Yılında Pervari Belediye Başkanı Merhum Mehmet Emin Özcan (Emin Ağa) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında koltuğunu temsili olarak İlkokul 5. Sınıf öğrencisi oğlu Tayyar Özcan'a bırakmıştı, aradan geçen 27 yıl sonra AK Partiden seçilerek başkan olduğu ilçede çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

O döneme ait anılarını anlatan Özcan, "Hayallerimde Pervari belediye Başkanı olmak vardı." dedi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “Yıllar önce çocukken temsili bir günlüğüne Belediye Başkanı olduğum zaman bambaşka hayallerim vardı tabi bu hayallerde Pervari belediye Başkanı olmakta vardı, Rabbime şükürler olsun bu gerçek oldu halkımıza hizmet etme şansını yakaladım, ilçemizin altyapısını yeniledik üstyapısını düzenledik, içme suyu sorunumuzu çözdük, kış aylarında sokaklarımız çamurdan geçilmiyordu. Hemen hemen bütün sokaklarımızı parke taşıyla döşedik, en son Belediye hizmet binamızı yeniledik, ilçemize yakışır modern bir hizmet binası kazandırdık.

Yine işsiz gençlerimizi istihdam etmek amacıyla tekstil kent projemizi hayata geçirdik burada 500 gencimiz istihdam edilecek her alanda ilçemize hizmetlerimiz devam edecek.

Yıllar önce Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Ataköy’de ne varsa Pervari’de o olacak benim için Pervari halkına hizmet etmek benim için şereftir.“ dedi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • İsimsiz kahraman | 27 Ocak 2023 23:19

    VALLAHİ PERVARİYE NE YAPARSANIZ YAPIN BOŞ ADAMLAR MAZOT 30 TL İKEN PERVARİ SİİRT YOL ÜCRETİ 75 TL YAPTILAR ŞİMDİ MAZOT 23 TL HALA 75 TL VE 100 TL YAPACAKLARMIŞ DİYE DUYDUM BEM BELEDİYE BAŞKANI OLSAM ÖNCE ONLARI ENGELLERİM 2 TANE BELEDİYE OTOBÜSÜ TAHSİS EDER YOL ÜCRETİNİ EN FAZLA 45 TL YAPARIM BENDE PERVARİLİ BİRİ OLARAK BU ZULME KARŞI DURMAK İSTİYORUM AMA ELİMDEN GELEN BİŞEY YOK İNŞALLAH ELİNDEN GELENLER YAPARLAR

  • A.TOPRAKÇI | 27 Ocak 2023 01:22

    Sayın yazar 2023 ten 1987 çıkarsa 27 olmuyor. Biraz dikkat..

  • Hacı | 26 Ocak 2023 17:36

    ATAKÖY - PERVARİ ? :) BEN LONDRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA (TEMSİLİ) OTURSAYDIM. YİNE DE BÜYÜK HAYALİM NOTER OLMAKTAN VAZGEÇMEZDİM. HAYALLERİ YÜKSEK TUTMAK EN GÜZELİ... PARİS, İSTANBUL,TİLLO, HONK KONG :)))

BUNLARA DA BAKIN