ÖSYM ÖABT KPSS sınav yerlerini açıkladı!

KPSS sınav giriş belgesi son dakika açıklama ile erişime açıldı. Başvuruları alınan KPSS ÖABT sınav yerleri ÖSYM.gov.tr'nin AİS ekranından sorgulanacak. Öğretmenlik alanı için gerçekleştirilecek olan KPSS ÖABT oturumu, 02 Ekim tarihinde, belirlenen salonlarda gerçekleşecek. 02 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans ÖABT sınavında adaylar, sabah oturumu için saat 10.00'dan sonra, öğleden sonra oturumu için ise saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Peki, KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte, KPSS ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ve sınavla ilgili ayrıntılı bilgiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

ÖABT sınav giriş yerleri için açıklama yapan ÖSYM, şu ifadelere yer verdi;

02 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne (ÖABT) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 22 Eylül 2022 tarihinde saat 15.00’ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

02 Ekim 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans ÖABT sınavında adaylar, sabah oturumu için saat 10.00’dan sonra, öğleden sonra oturumu için ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

GİRİŞ BELGENİ SORGULAMAK İÇİN TIKLA

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN