Nisan seminerleri olacak mı? Ek Ders Ücreti Ödenecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ramazan Bayramı tatilini 9 güne çıkarılması kararının ardından, öğretmenlerin Nisan ayı seminerleri ve ek ders ücreti ödemeleri konusundaki beklentiler yükseliyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ramazan Bayramı tatilini 9 güne çıkarılması kararının ardından, öğretmenlerin Nisan ayı seminerleri ve ek ders ücreti ödemeleri konusundaki beklentiler yükseliyor.

Bu yıl 10 Nisan Çarşamba gününe denk gelen Ramazan Bayramı öncesi Pazartesi ve Salı günlerinin yarım gün olarak ilan edilmesiyle beraber, bayram tatili 9 güne çıkarıldı. Bu durumda, Nisan ayı seminerlerinin nasıl yapılacağı ve ek ders ücretlerinin ödenip ödenmeyeceği merak konusu haline geldi.

Nisan seminerleri olacak mı? Ek Ders Ücreti Ödenecek mi?

Tahminlerimize göre, MEB bu sene Nisan seminerlerini isteğe bağlı olarak yapacak, yani ÖBA üzerinden seminer çalışma videoları yayımlanacak ve bu videoları tamamlayan öğretmenlerin seminer çalışması kabul edilecek ve 15 saat ek ders ücreti ödemesi yapılacak.. Ancak yine de MEB'den bu konu ile ilgili olarak bu hafta içi resmi bir yazı bekleniyor..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN