Murat Sancak: Ali Koç Beni Aradı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'da 2.62 milyon Euro karşılığında Sion'a transfer olan Mario Balotelli'nin ayrılık sürecinde yaşananları anlattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

"GİT ARTIK MARIO!"

Murat Sancak'ın açıklamaları şu şekilde:

"Gitmek isteyen bir adamı tutamazsınız. Neredeyse iki aydır gitmek istiyordu. Kampa gitmeden bile 'Ben gelmeyeceğim' diyordu. Bir şey yapmadı ama en son ben de ona dedim ki 'Git artık Mario! Kulüp bulamıyorsan da bonservisini sen yatır git'. Çünkü takımın huzurunu bozmaya gerek yok. Buna müsaade edemem. Antrenmana çıkıyor, 'Ben gideceğim' diyor, diğer oyuncuların da huzurunu bozuyor. Ben buna müsaade etmem."

"BİR GÜN ANTRENMANA GEÇ GELMİŞLİĞİ YOK"

"Aslında çok özel bir insan. Evet sinirli, agresif ama çocuk. Çok iyi bir iletişimimiz vardı onunla. Benimle, sportif direktörümüzle, hocamızla... Bir gün antrenmana geç gelmişliği yok. Yunus'u(Akgün) Yunus yapan Balotelli'dir. Espanyol'dan aldığımız Vargas'ı Vargas yapan da Mario'dur. Gençlere de büyük katkısı oldu. Ben gitmesini istemezdim. Kalmak isteseydi 3 yıl daha kalmasını isterdim. Giderken de söyledim kendisine. Belki Adana olduğu içindir. İstanbul olsa bir yıl daha kalabilirdi."

"ALİ KOÇ BALOTELLI İÇİN BENİ ARADI"

"Göztepe maçından sonra Ali Koç, Balotelli ile ilgili beni arayıp 'Ne düşünüyorsun?' dedi. Ben de 'Başkanım size yaramaz. Onu yönetmek için beni de almalısınız' demiştim. Fenerbahçe ve Galatasaray benden Mario'yu direkt istemedi. İsteseler verirdim."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN