MHP'li başkan Diyarbakır'da 1 kilo eroinle yakalandı

Bitlis'te MHP Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır'da 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı. Üste gözaltına alınırken ilçe yönetimi düşürüldü

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

MHP Bitlis Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1 kilo uyuşturucu ile yakalandı.

MHP'li Üste'nin uyuşturucu madde ile yakalanmasının ardından MHP Genel Merkez'inin talimatıyla Bitlis Hizan ilçe yönetimi feshedildi.

Bitlis İl Başkanlığı hesabından yapılan paylaşımda, "Bitlis Hizan MHP İlçe yönetim kurulumuz genel merkezimizin takdirleri sonucu, parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince fesh edilmiştir" denildi.

"ZATEN İSTİFA EDECEKTİ!"

MHP Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak, Hizan ilçe yönetiminin MHP Genel Merkezi'nin talebiyle düşürülmediğini belirterek "Kendisi istifa etti ama paylaşımı o şekilde yaptık" dedi.

Tekin Uçak, Eyüp Üste'nin "istifa" gerekçesini ise "Kendisi yetersiz kalmıştı. İstifa bu kötü hadiseye denk geldi. İstifadan sonra haberdar olduk, olmaması gerekirdi. Bizimle hiçbir ilgisi yok. Bizde bu tarz olaylar olmaz" ifadelerini kullandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN