Mevduat mı kazançlı, emlak mı? Siirtli Gayrimenkul İşletmecisi Veysel Biçen yanıtladı!

Siirt'te Gayrimenkul işletmecisi Veysel Biçen, emlak yatırımının uzun vadede mevduat yatırımına göre daha kazançlı olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Emlak yatırımının, mevduat yatırımına oranla çok daha kazançlı olduğunu ifade eden Biçen, iki yatırımı karşılaştırdı.

Yıllardır sektörün içinde bulunan bilgi ve birikimi ile Siirt ve Türkiye geneli hizmet eden Veysel Biçen Gayrimenkul sahibi Biçen, vatandaşlara emlak konusunda doğru yatırımlar yaparak kazanç sağlayabileceklerini dile getirdi.

"Gayrimenkul yatırımları mevduat faizlerinden daha kazançlıdır"

Biçen, "Günümüzde mevduat faizleri her ne kadar yüksek olsa da ülkemiz gibi enflasyonu yüksek ülkeler için mevduat faizlerinin kazançlı gözükse de uzun vadede gayrimenkul yatırımları mevduat faizlerinden daha kazançlıdır" dedi.

Şu an gayrimenkul fiyatlarının dip fiyatlarda olduğunu belirten Biçen, şöyle konuştu:

"Sebebi piyasaya sıcak para girişinin olmaması bu sebepten vatandaşlarımız için şu an gayrimenkul alım fırsatıdır. Zaten yatırımın altın kuralı herkes satarken al, herkes alırken sat. Bizler vatandaşlarımız için Türkiye geneli yüksek kazanç sağlayabilecekleri gayrimenkuller satıyoruz. Unutmayınız, doğru zamanda yatırım kazandırır. Şimdiden 2024 yılının hepimize huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN