Memur, emekli ve işçi maaşlarına büyük zam geliyor! İşte Erdoğan'ın işaret ettiği o tarih

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan MYK'da gündem ekonomiydi. Atılan adımlarla toplumdaki her kesimin rahatlıyacağını belirten Erdoğan'ın yeni yılda memur, işçi ve emekli maaşlarında önemli bir artış olacağını MYK üyeleriyle paylaştığı öğrenildi. İşte işaret edilen o tarih...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Alım gücünün düşmesi ve fiyatların her gün daha da artması vatandaşın belini bükmüş durumda. Konuyla ilgili çalışmalar devam ederken büyük müjde geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin MYK toplantısında başkanlık etti. Birinci gündem maddesi ise ekonomiydi. Beklenen haber ise geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yılda memur, işçi ve emekli maaşlarında önemli bir artış olacağını MYK üyeleriyle paylaştığı öğrenildi.

MEMUR, EMEKLİ VE İŞÇİLERE BÜYÜK ZAM GELİYOR!

Peş peşe gelen zamlarında ardından vatandaşların alım gücü giderek düştü. Yapılan toplantıda birinci gündem konusu da buydu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yılbaşında memur, emekli ve işçilerin maaşlarına iyi bir zam yapılacağını da partililerle paylaştığı öğrenildi.

ÖĞRENİM KREDİLERİNİN FAİZLERİ SİLENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan toplantıda torba yasasıda gündeme geldi. Torba Teklifi'nde birçok düzenleme yer alacak. Bunların arasında öğrenim kredisi borçları da bulunuyor. Bu düzenleme ile 3 milyondan fazla gencin öğrenim kredilerindeki faiz silinecek. Yeni öğrenim kredileri için ise düzenleme yapılacak.

EYT GÜNDEMDEYDİ

Çalışmaların devam ettiği ve bu aşamada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Erdoğan'a bir sunum yapacağı bilgisi edinildi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanıp meclis gündemine gelmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN