Mbappe, Arda Güler'i geçemedi

Dünyaca ünlü futbolcu Mbappe'nin Real Madrid'e transferi, sosyal medyada beklendiği kadar ilgi görmedi. Real Madrid'in geçtiğimiz yılki Arda Güler paylaşımı, daha fazla etkileşim almıştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Dünyanın en çok takip edilen futbol kulüplerinden Real Madrid, geçtiğimiz akşam tarihin en büyük transferlerinden bir tanesini gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü futbolcu Mbappe, resmen Real Madrid bünyesine katıldı. 

Ancak bu transfer, sosyal medyada yeterince ilgi görmedi. En azından Real Madrid'in beğeni sayıları öyle gösteriyor. Zira Real Madrid'in Arda Güler transfer duyurusu, kulübün resmî X hesabında daha fazla beğeni almıştı. Bu duruma neden olan şey ise büyük olasılıkla Türk futbol tutkunları.

Arda Güler'in transfer haberi, 901 bin beğeni almıştı

Real Madrid'in resmî X hesabından yapılan Arda Güler açıklaması, 901 bin kişi tarafından beğenilmişti. Bu durum, Mbappe'nin duyurusu için 873 bin beğeni olarak kayıtlara geçti. 

Ama... Her şey beğeni değil

Arda Güler'in paylaşımı, özellikle Türk futbol severler tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu. Hatta futbolla ilgisi olmayanlar dahi bu başarıyı takdir etmek için beğenide bulunmuştu. Mbappe transferi ise yalnızca Real Madrid taraftarlarında beğenildi. Beğeni sayılarındaki farkın temel nedeni bu. Elbette ki Mbappe transferi dünya çapında daha çok konuşuldu. Bunu, duyuru paylaşımın görüntülenme sayısı, yorum sayısı ve yeniden paylaşım sayısına bakarak anlayabiliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN