Kuzu Ailesinin Otel Açılışına Bir Birinden Ünlü İsimler Katıldı

Siirtli İş insanı Güven Kuzu'nun yönetim kurulu üyeliğini yaptığı Kuzu grubun Ataköy'de yer alan JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea otelinin açılışı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Ataköy’de yer alan JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea otelinin açılışına ise bir birinden ünlü isimler katıldı.

Açılışa katılanlar arasında, İş İnsanı Ali Ağaoğlu, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Orhan Gencebay ve bir çok ünlü iş adamı ce sanatçı katıldı.

Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, “Bu seçkin ve lüks projede Marriott International gibi dünyaca ünlü bir konaklama şirketi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç ise, “Turizmin büyümesine katkıda bulunmaktan heyecanlıyız” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Emel | 16 Mayıs 2022 09:59

    Siirtin zenginleri Siirt e neden yatırım yapmıyorlar. Çok bakımsız gelişemiyor birtürlü. Çok lezzetli bir mutfağı var, geniş yeşil arazileri var. Sadece konut inşaatıı değil okul ve fabrika yatırımları yapabilirler.

  • Emel | 16 Mayıs 2022 09:57

    Siirtin zenginleri Siirt e neden yatırım yapmıyorlar. Çok bakımsız gelişemiyor birtürlü. Çok lezzetli bir mutfağı var, geniş yeşil arazileri var. Sadece konut inşastı değil okul ve fabrika yatırımları yapabilirler.

BUNLARA DA BAKIN