Kurtlar Vadisi dizisi yeniden ekranlara dönüyor

Ekranları en uzun süreli dizilerinden Kurtlar Vadisi'nin çekimlerine yeniden başlanacak. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, ocak ayında çekimlere başlayacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Oyuncu Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programında bir dönemin en çok konuşulan dizilerinden Kurtlar Vadisi hakkında açıklamalarda bulundu. Polat Alemdar karakteriyle başrolünü oynadığı Kurtlar Vadisi dizisinin çekimlerine önümüzdeki aylarda yeniden başlayacaklarını söyleyen Şaşmaz, şu bilgiyi verdi:

"Dizide 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak. Şu anda hazırlık içerisindeyim. Ocak ayını görürüz başlamak için."

ŞAŞMAZ İSMİ SARALLAR OPERASYONUNDA GEÇMİŞTİ

Öte yandan Necati Şaşmaz'ın ismi bugünlerde organize suç örgütü Sarallar iddianamesinde de geçiyor. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN