Kurtalanspor Zorda! Başkan Angün Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kurtalan Spor zor günler geçiriyor. Kulüp başkanı Fırat Angün, takımın durumuna ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Sezon sonunda Kurtalanspor yönetimini devir alan Selman Akgül ve Faris Akgül'ün yönetimden çekilme kararı ile kulübün başına eski başkan Fırat Angün geldi.

"Kurtalanspor’umuzun tarih olmasına izin vermeyeceğiz"

Sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yapan kulüp başkanı angün, "Öncelikle bu zor şartlarda bizlere destek veren değerli Kurtalanlı Sporseverlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yönetime girip bizleri yanlız bırakmayan değerli yönetici arkadaşlarıma duruşlarından ötürü teşekkür ediyorum.Taraftar ve yönetim bir olup birlikte başaracağız inşallah. Kurtalanspor’umuzun tarih olmasına izin vermeyeceğiz.." ifadelerini kullandu.

"Lige kendi gençlerimizle katılacağız."

"Lige 10 günlük kısa sürede takımı hazırlayıp,sezona yetiştirmeye çalışacağız. " açıklamasında bulunan Angün, "Lige kendi gençlerimizle katılacağız. Maddi duruma göre bir kaç transfer olabilir.Toparlanıp hemen takımı idmanlara çıkaracağız.Lige az bir süre kaldığından maddi anlamda zor ve sancılı bir süreçten geçiyoruz.10 günlük kısa sürede takımı hazırlayıp,sezona yetiştirmeye çalışacağız."

"Yardım kampanyaları düzenliyeceğiz."

Külüp için ayrdım kampayasının başlatılacağını ifade eden Angün,Herkesin kapısına gideceğiz.Bütün herkesten ricamızdır, bu takıma sahip çıkalım herkes bir yerden tutsun ki Kurtalanspor’umuz çok yaşasın.Eğer ki maddi destek gelmezse maalesef takım lige katılamayacak. Lige katılmak İçin herkesin, kısa sürede maddi anlamda destek vermesi lazım. Ayrıca takımı sahiplenmek isteyen varsa yönetim olarak takımı devretmeye hazırız. Daha önce Pes etmediğimiz gibi yine de pes etmeyeceğiz. Kurtalanspor için mücadelemizi vereceğiz. İmkanlar doğrultusunda lige katılıp, katılmayacağımız konusunda, son güne kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki onurlu Kurtalansporlu iş insanlarımız veya büyüklerimiz bu takıma sahip çıkacaktır." açıkalamasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN