Kurtalan TOKİ Evleri Teslim Edilmeye Başlanıyor!

TOKİ, Kurtalan'da yapımı tamamlanan konutların sahiplerine teslim edileceği tarihi açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 79 Adet TOKİ konutları 19 ile 28 Şubat tarihleri arasında teslim edilecek. Hak sahiplerinin merakla beklediği teslim etme tarihini resmi internet sitesinden duyuran TOKİ, hak sahiplerinin 19-28 Şubat tarihleri arasında tutanak ile hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.

TOKİ’nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda,

“Siirt Kurtalan 2. Etap 79 Konut Projesi kapsamında yer alan konutların teslim işlemleri 19-28 Şubat 2024 tarihleri arasında aşağıda yer alan program çerçevesinde “BCT İnşaat Mimarlık Mühendislik A.S.” tarafından Siirt Kurtalan 2. Etap 79 Konut Projesi şantiyesinde gerçekleştirilecektir.” denildi.

Açıklamada, konutunu teslim almak isteyen hak sahiplerinin belgeleriyle birlikte belirtilen tarihte başvuruda bulunması gerektiği belirtilerek,

“Konut tesliminde getirmeniz gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır:

Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı), Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi, Banka nezdinde imzalanmış olan KDV Taahhütnamesi.

Belirtilen tarihlerde konut alıcıları, Müşavir firma tarafından verilecek “Konut Teslim Tutanağı” ile mahal listesine göre tanzim edilecek olan “Konut Tespit Föyü” nü imzalayarak konutların teslim alacaklardır. İstenen belgelerde eksiklik olması durumunda konut teslimi yapılamayacağından, söz konusu belgelerin eksiksiz olarak getirilmesine özen göstermenizi rica eder, konutunuzda sağlıklı ve mutlu bir yasam dileriz.” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN