Kurtalan'da MHP İlçe Başkanlığı Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurtalan  İlçe Başkanlığı binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

MHP Kurtalan  İlçe Başkanlığı Siirt il başkanı Cengizhan Tükenmez yönetimi ile çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle açıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ilçe binasında bir araya gelen partililer ve vatandaşlar, MHP Kurtalan İlçe Başkanlığı hizmet binasının hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Programda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Tükenemz, ”Bugün hem Siirt , hem Kurtalan  için büyük bir gün, mutlu bir günü yaşıyoruz. MHP İlçe Teşkilatımızın açılışı münasebeti ile bir araya geldik ve açılışı yaptık. Öncelikle bizleri coşkuyla karşılayan, kucak açan, sevgi ve muhabbetlerini sunan Kurtalan’lı   hemşerilerimize teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz. Yüksekovalı, Hakkarili Kurtalan’lı kardeşlerimize Genel Başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli’nin sevgilerini, selamlarını ve muhabbetlerini getirdik. Milliyetçi Hareket Partisi millet ocağıdır. Bütün Kurtalan’lı kardeşlerimizi MHP Kurtalan  İlçe Teşkilatı’na bekliyorum. Partimizin saflarına katılmalarını bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN