Kurtalan'da caddede açılan çukurlar mahallelinin tepkisine neden oldu

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Tekel Mahallesinde caddede oluşan çukur sürücülere zor anlar yaşatıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Tekel Mahallesi Eğitim Caddesinde kim ya da kimler tarafından açıldığı bilinmeyen çukur, mahallelinin tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri çukurun kapatılması için yetkililere seslenerek çukurun kapatılmasını istedi.

Kurtalan Tekel Mahallesi Eğitim Caddesi 137’inci sokak bitişiğinde bulunan yolda sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı uzun süredir yolda çukur açılmış durumda.

Çukurun kim ya da kimler tarafından ne amaçla açıldığı bilinmezken, caddenin ortasında bulunması kaza riskini oluşturuyor. Mahallelinin aktardığı bilgilere göre çukur uzun bir süredir yolda bulunuyor.

Mahalleli TOKİ konutlarına bağlantı sağlayan yolun yoğun bir şekilde kullanıldığını belirterek dikkatsiz giden sürücülerin sıklıkla bu çukura girdiklerini ifade ettiler.

Kurtlan Belediyesinin 500 ton asfalt aldığını birçok yerin çukurlarının kapatıldığını kaydeden mahalle sakinleri “Bu caddede oluşan çukur büyük tehlike oluşturuyor bu tehlikeyi belediye yetkilileri görmüyor mu?” cümlelerini kurarak “Yetkililerin sesimizi duyarak buraya müdahalede bulunmasını istiyoruz.” dediler.

Kaynak: KurtalanGazetesi

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN