Kurtalan – Beşiri – Batman Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor!

Ankara'daki temaslarını tamamlayan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç Siirt'e dönüş yolunda Kurtalan – Beşiri – Batman karayolunda incelemelerde bulunarak firma yetkilileri ile bir araya geldiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ile birlikte Kurtalan – Beşiri – Batman karayolunu alan firma yetkilileri ile bir araya gelerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Osman Ören sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada "Siirt – Kurtalan karayolunda duble yol çalışması bitme aşamasına gelmişken bir müjdemiz de Kurtalan – Beşiri - Batman karayolu için yapımına başlanan yolun en kısa zamanda tamamlanması için İl başkanımız Sayın Ekrem Olğaç ile birlikte Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve iş yapımı üstelenen firma sorumluları ile bir araya gelerek son durumu değerlendirdik." ifadelerini kullandı.

Ören, İlimizin ve bölgemizin kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kurtalan – Beşiri – Batman karayolu ilimize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. açıklamasında bulundu.

Yüklenici firma yetkilileri ile yapılan toplantıya Karayollarını temsilen Siirt Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Adnan Öktüren ve Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven de eşlik etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN