Kurtalan Belediyesinde 92 Çalışanın Sözleşmesi Yenilendi

Kurtalan Kaymakam/Belediye Başkan V. Samet Serin ve Belediye İş Sendikası Siirt İl Temsilcisi Halit Akınay'ın katılımları ile 1 yılı kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kurtalan Belediyesi Personel LTD. ŞTİ Belediye Başkanlığı ile Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı. Yapılan sözleşmeyle 92 belediye çalışanının iş sözleşmesi yenilendi.

Sözleşmeye İşveren Temsilcisi olarak Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Samet Serin, Sendika Temsilcisi olarak Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve Kurtalan Belediyesi Mal ve Hizmetler Müdürü Hüseyin Lale imza atarak 92 belediye çalışanının iş sözleşmesi yenilendi. 

Kurtalan Kaymakam/Başkan V.Samet Serin, Toplu İş Sözleşmesi’nin hayırlı olmasını temenni etti. Yapılan sözleşme sonrası teşekkür mesajı yayınlayan Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Halit Akınay, “Kurtalan Belediyesi Personel LTD. ŞTİ ile yaptığımız Toplu İş Sözleşmesi ile 92 belediye personelimizin işlerine devam etmelerini sağlamış durumdayız. Sözleşmeye imza atan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Samet Serin ve Kurtalan Belediyesi Mal ve Hizmetler Müdürü Hüseyin Lale’ye teşekkür ediyor yaptıkları hizmetlerde başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.


Sözleşmenin 1. Altı ayında en düşük işçi yevmileri 725,00 liraya yükseltildi. Sosyal haklara da %100 e yakın bir zam yapılmıştır.

2. Altı ay ise % 15 +enflasyon oranında zam yapıldı. Bu zamlar tüm sosyal haklara ilave edilecektir.

Belediye başkanlığı makamında düzenlenen tören Belediye İş Sendikası Başkanı Halit Akınay ile Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Samet  Serin arasında atılan imzayla sona erdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN