Köpeklere çarpmamak için manevra yaptı: Yolda çalışma yapan iki işçi yaşamını yitirdi

Gaziantep'te köpeklere çarpmamak için manevra yapan işçi servisi yol kenarında çalışma yapan işçilere çarptı. İki işçi yaşamını yitirirken, üç işçi ise yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Gaziantep'te köpeklere çarpmamak için manevra yapan işçi servisi, yol kenarında çalışma yapan internet işçilerine ait araca çarptı. Kaza sırasında çalışma yapan ve savrulan aracın altında kalan 5 işçiden 2'si hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesi 9. Cadde üzerinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen işçi servisi, yol ortasında duran köpeklere çarpmamak için sola manevra yapınca direksiyon hakimiyeti kayboldu.

Kontrolden çıkan işçi servisi yol kenarında park halinde bulunan internet işçilerine ait araca çarptı. Araç çarpmanın etkisiyle savrulurken arka kısımda çalışan işçiler altında kaldı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları değerlendirmede aracın altında kalan işçilerden Şıh Mehmet Patlar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı işçiler ise yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan işçilerden Fatih Akar da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan kazanın ardından hayatını kaybeden işçilerin cansız bedenleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN