Konya Büyük Şehir Belediyesinden Baykan Belediyesine Kamyon Desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Baykan Belediyesine 1 adet Kamyon hibe edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Muhterem İnce ’nin 23 Şubat 2022 tarihinde Baykan İlçe ziyaretinde, Baykan Belediyesine 1 adet Kamyon hibe edilmesi talimatı sonrasında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Baykan Belediyesine 1 Adet Damperli kamyon hibe edildi.

 Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen damperli yük kamyonunun protokolü, 10.05.2022 tarihinde Kaymakam/Belediye Başkan V. Emin Bağlı tarafından imzalandı.

Bağlı konu ile ilgili yaptığı açıklama da; ‘‘ İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Muhterem İNCE’nin talimatları doğrultusunda Baykan Belediyemize Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen damperli yük kamyonunun protokolünü bugün imzaladık. Baykan için yaptığımız çalışmalarımıza ve araç filomuza her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyoruz. Aracın, Baykan İlçemize ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. Belediyemizin ihtiyacı olan bu aracın ilçemize kazandırılmasında başta İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Muhterem İnce ve Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay'a olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.’’ dedi.

Konya Büyük Şehir Belediyesinden Baykan Belediyesine Kamyon DesteğiKonya Büyük Şehir Belediyesinden Baykan Belediyesine Kamyon Desteği

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN