Kılıçdaroğlu'ndan HDP ziyareti açıklaması: Ertelemeyi bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile birlikte açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin soruya, 'Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız' şeklinde yanıt verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile birlikte açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin soruya, “Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız” şeklinde yanıt verdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile birlikte açıklama yaptı.

'TEKRAR BİR ARAYA GELECEĞİZ'

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle: 

“Güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin bugünkü sorunlarını masaya yatırdık, dertleştik. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyla beraber en azından bir masanın etrafında bir araya geldik. Bundan sonra da uygun ortamlar olduğunda tekrar bir araya geleceğiz, konuşacağız.”

ERTELENEN HDP ZİYARETİ

Kılıçdaroğlu, 18 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te HDP Genel Merkezi'nde Eş Genel başkanlar Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile görüşecekti. 

t24''te yer alan habere göre HDP'den, "Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimize ziyareti program yoğunluğundan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir" açıklaması yapılmıştı. Ertelenen HDP ziyareti ile ilgili kendisine sorulan soruyu CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şöyle yanıtladı: "Onu bana sormayacaksınız, ev sahibine soracaksınız." 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN