Kılıçdaroğlu: Çiftçilere elektriği bedava vereceğiz

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçildiği takdirde 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağını söyledi. İktidarı da eleştiren Kılıçdaroğlu, ''Bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz. Beşli çetelere değil halka çalışacağız.'' diye konuştu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ağrı'da konuştu.

Seçim vaadlerini açıklayan Kılıçdaroğlu, göreve geldiğinde 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağını ve herkesin kimliğine saygı duyulacağını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu, seçildiğinde bütün çiftçilere elektriğin bedava verileceğini de açıkladı.

Hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu ''Kul hakkı yemedim, kul hakkı yedirmeyeceğim. Beşli çetelere değil halka çalışacağız.'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

''Kul hakkı yemedim, kul hakkı yedirmeyeceğim. Kırsalda çalışan bütün kadınların ve gençlerin sosyal güvenlik primini devlet ödeyecek. Siz zamanı gelince emekli olacaksınız.

''BİR DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?''

Bütün çiftçilere elektriği bedava vereceğiz. Beşli çetelere değil halka çalışacağız. Bir değişime hazır mısınız? Türkiye'ye hakkı hukuku ve adaleti getirmeye hazır mısınız? Size sözüm olsun sizin için çalışacağım 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Herkesin kimliğine herkes saygı duyacak.''

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN