AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç, Beraberindeki Vekil Adaylarıyla Vatandaşları Ev ve İş Yerlerinde Ziyaret Ediyor

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, milletvekili adaylarıyla birlikte vatandaşı ev ve iş yerlerinde ziyaret ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! 

Başkan Olğaç, AK Parti Siirt Milletvekili Adayları Mervan Gül, Fevzi Sevgili ve Lokman Özcan il merkezi ve ilçelerinde vatandaşları ev ve iş yerlerinde ziyaret ediyor. 

Siirt halkına yapılacak ve yapılan projelerden söz eden AK Parti Siirt heyeti, vatandaşın sorun ve taleplerini dinliyor. 

İl Başkanı Olğaç, AK Parti'nin her daim vatandaşın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirterek, herkesin oyuna talip olduklarını belirtti.

AK Parti Siirt Heyeti Vatandaşı Ev ve İş Yerlerinde Ziyaret EdiyorAK Parti Siirt Heyeti Vatandaşı Ev ve İş Yerlerinde Ziyaret EdiyorAK Parti Siirt Heyeti Vatandaşı Ev ve İş Yerlerinde Ziyaret EdiyorAK Parti Siirt Heyeti Vatandaşı Ev ve İş Yerlerinde Ziyaret Ediyor

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • tayyar | 02 Mayıs 2023 17:47

    Çiçek mi ? eh o da iyidir. Aklıma birden o şarkı sözleri geldi : YİNE Mİ ÇİÇEK Kur masayı Madam Despina Kirli beyaz muşamba örtüleri ser Çek sediri asmanın altına Yanında bir ince Müzeyyen Abla Yine mi güzeliz, yine mi çiçek Hamdolsun Taze mi bitti topik Canın sağ olsun Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek Hamdolsun Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun Gece çok genç, arzular şelale Haber etsek o yare Gelse Bomonti'den şereflendirse bizi Olsak teyyare

BUNLARA DA BAKIN