Kaymakam Bağlı, Taziye Evi Yaptıran hayırsever İş Adamına teşekkür Plaketi Takdim Etti

Kaymakam / Belediye Başkan V. Emin Bağlı Yarımca Köyüne taziye evi yaptıran hayırsever iş adamı Fehmi Okuyucu'ya Teşekkür plaketi takdim etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yaptığı örnek davranışından dolayı, hayırsever iş adamını makamında kabul eden Kaymakam bağlı, "Ben öncelikle böyle hayra gönül veren tüm insanlarımızı Hayırsever iş adamlarımızı kutluyorum." dedi.

Kaymakam / Belediye Başkan V. Emin Bağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamasında ; “ Acıların paylaşıldıkça azalacağına inanan, birbirine zor zamanlarında destek olan bir ülkenin insanlarıyız. Baykan Kaymakamlığı olarak halkımızın sevinçlerinde olduğu gibi acılarını paylaşmaya da özen gösteriyoruz. Hüzünlü ailelerin yanında olmak bizlerin asli görevleri arasında yer alıyor. Baykanlı hemşerilerimin de birbirine olan desteğini, dostluğunu, yardımseverliğini yakından takip ediyorum. Acılarımızı paylaştığımız önemli mekanların oluşturulması da değer taşıyor. Taziye evleri dayanışma ve yardımlaşma, acıları paylaşma kültürünü devam ettirebilme adına büyük anlam kazanıyor.

Ben öncelikle böyle hayra gönül veren tüm insanlarımızı Hayırsever iş adamlarımızı kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yarımca köyünde taziye evinin yapımında Fehmi OKUYUCU Beyefendiyi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullanarak kendilerine katkılarından dolayı plaket takdim etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN