Siirt Üniversitesi YKS Yerleştirmelerinde Rekor Kırdı

Siirt Üniversitesi YKS yerleştirmelerinde büyük başarı sağladı. ?.2'lik yerleşim oranıyla en fazla tercih edilen üniversiteler arasına girmeyi başardı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Üniversitesi YKS yerleştirmelerinde büyük başarı sağladı. % 98.2'lik yerleşim oranıyla en fazla tercih edilen üniversiteler arasına girmeyi başardı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak yaptığı açıklamada;

"Açıklanan YKS sınavı yerleştirme sonuçlarına göre 4223 olan kontenjanımıza 4145 kişi yerleşerek, Siirt Üniversitemiz % 98.2'lik yerleştirme oranına sahip olmuştur.Bu çok büyük bir başarıdır. Bu oran gençlerimiz arasında Siirt Üniversitesine teveccühün arttığını göstermektedir Bu başarıda son yıllarda Üniversitemizin eğitim ve ihtisaslaşma konularında yaptığı atılımların sonucunda olmuştur.Bu başarı tüm idari ve akademik personelimizin özverili çalışması sonucu olmuştur. Rektör Şındak, tüm personelimizi çalışmalarından dolayı kutluyorum. Ayrıca Siirt Üniversitesine yerleşip kayıt olacak öğrencilerimizi dört gözle beklediğimizi ve burda kaliteli bir eğitim göreceklerini belirtmek isterim. Öğrencilerimize şimdiden hoşgeldiniz diyor eğitim hayatlarında başarılar diliyorum."İfadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN