Kasaplar Deresi (Newala Kasaba) İle İlgili Waryap İnşaattan Yeni Açıklama

Waryap İnşaattan yapılan yazılı açıklamada, 'şirketimiz tarafından yapımına başlamış olduğumuz 'Waryap Villaları' isimli proje alanı ile ilgili asılsız haberlere ve söylemlere karşı kamuoyuna açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.' denildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Açıklamada, çalışmaların 4 yıldır sürdüğünü fakat konunun henüz gündeme geldiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Villa projemizin bulunduğu alanın altını çizerek söylemek istediğimiz yer 2006 yılından beri imara açıktır. Bahse geçen yerin inşaat alanımızla uzaktan yakından alakası yoktur. Gündeme getiren şahsın gazetecilik değil, sadece ve sadece çıkarlarının doğrultusunda hareket etmiştir. AVM ihalesini aldığımız tarihten itibaren attığı twetler, ne kadar haklı olduğumuzun kanıtıdır. Ayrıca villa projemiz dört yıldır gündemde olup, bir yıldır saha çalışmalarımızın  devam ettiğini bildirmek isteriz." 

Şirket, Zana Aksu'nun paylaşımlarını twet atarak açıklamada bulundu.

Açıklama aşağıda verildiği gibidir:

Kasaplar Deresi (Newala Kasaba) İle İlgili Waryap İnşaattan Yeni Açıklama

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Faruk 5656 | 24 Nisan 2022 15:09

    Değerli yatirimcılarimızı siirt imize kattıkları ve katacaklari her türlü katkılarından dolayı teşekkür ETMEYİ kutlamayı teşvik babında manevi desteklemeyi insanların yaşayış kalitesini yükselten site villa apt. Mustakil ev barınma ve huzur gereksinimini karşılayan yatırımlar. Yapımında istihdam arsa değerinin artması piyasada gerek hirdavat cimento kum harfiyat sektorünun toprak ıslah calışmasinı refize eder. Bunun için destek olalim.

BUNLARA DA BAKIN