İstanbul'da harabe ev için 4 bin lira kira istediler

İstanbul Esenler'de harabe haldeki ev için dört bin lira kira istendi. Daha önce depo olarak kullanıldığı belirtilen ev, tepkiler üzerine ilandan kaldırıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

 İstanbul'daki ev kiraları astronomik seviyelere gelirken, Esenler'de harabe haldeki bir ev için kiralık ilanı verilmesi dikkat çekti. Esenler Davutpaşa Mahallesi'nde bir kişi ise daha önce kömürlük ve depo olarak kullanılan giriş katındaki evini emlakçıya verdi.

Emlakçı da ev için internet sitesine ilan koyarak, 4 bin lira kira istedi. İlan sitesinde harabe haldeki 2+1 daireye 4 bin lira kira istenmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Kullanılamayacak durumda olan evi kiralamak isteyenler fotoğrafları görünce vazgeçti. Ev ilandan kaldırılırken, emlakçı evde tadilat yapılacağını belirtti.

Evi kiralamak isteyenlerden Furkan Türeli, "4 bin lira yazınca ucuz diye düşündük. Fotoğraflarını attılar. Fotoğraflar gelince 'Bu nasıl rezillik dedik'. Fotoğrafları başka yerlere attık bu kadar vicdansızlık olamaz dedik. Ev sahibini direkt engelledik. Bir de 4 bin lira depozito istemiş çok ilginç" dedi.

Mahalle sakini Binal Baş aklı olan insanın o evi tutmaz diyerek, "Ev adamın istediği parayı ister ama o ev 4 bin liraya tutulmaz. Orası daha öncesinden kömürlüktü" ifadelerini kullandı.
Bir başka mahalle sakini Kerem Karaaslan da "İlanda bekara yazmış ama orası 4 bin lira etmez. Ev değil bildiğiniz harabe" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN