İlçin'lerin Görkemli Düğününe Siyaset, İş Insanları ve Futbolun Duayeni Tanju Çolak Damga Vurdu

Siirtli iş insanlarından Beşir İlçin'in oğlu Adem İlçin ile Giresunlu iş insanı Mahmut Ali Bayar'ın kızı Şeyma Nur Bayar, Siirt'te gerçekleşen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Sanat, siyaset ve iş dünyası gibi birçok camiadan seçkin konuklar düğüne katıldı. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen misafirlerin katıldığı düğün töreninde birçok isim genç çiftin nikahına şahitlik etti.

Muhteşem düğünde sahne alan Siirt’in başarılı ses sanatçısı Erhan Kılıçvuran performansıyla büyük beğeni topladı.

Genç çifti en mutlu günlerinde, her iki ailenin eş dost ve akrabaları yalnız bırakmazlarken düğünde renkli anlar yaşandı.

Siirtli iş insanı Beşir İlçin, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Törene, Siirt Valisi/Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Türk Futbolunun unutulmaz Yıldızı ve geçmiş dönem Siirt Jet-pa Spor Teknik Direktörü Milli Futbolcu ayrıca Futbol Yorumcusu Tanju Çolak, İlçe Belediye başkanları, siyasi partililerin temsilcileri, iş insanları, sanatçılar, STK temsilcileri, kamu kurum müdürleri, her iki ailenin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Artı Siirt Haber Ajansı olarak bizler de, genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN