İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Vali Yardımcısı Fatih Kurt Getirildi

Görevinden istifa eden Genel Sekreter Hıfzullah Canpolat'ın yerine Siirt Vali Yardımcısı Fatih Kurt atandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

2017 yılında Recep Güldoğan’ın vefatından dolayı boşalan Siirt İl Özel İdare Genel Sekreterliği’ne atanan Hifzullah Canpolat’ın görevinden istifa etmesin ardından yerine Siirt Vali Yardımcısı Fatih Kurt getirildi. Vali Yardımcısı Fatih Kurt’un hafta içinde göreve başlaması bekleniyor.

CANPOLAT, BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ


Hıfzullah Canpolat, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “SİİRT KAMUOYUNA Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu‘nun tensipleriyle Siirt Belediyesi Başkan yardımcılığına ihtiyaca binaen geçici olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.” dedi.

FATİH KURT KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?


1990 yılında İstanbul ili Üsküdar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2008 yılında girdiği Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2013 yılında mezun oldu.
2016 yılında TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi İdari ve Mali İşler Başkanlığında Uzman Yardımcısı olarak kamu görevine başladı. Bu görevini 2 yıl devam ettirdikten sonra 2018 yılında Düzce Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
Düzce ilinde Valilik stajını, Düzce ili Gümüşova ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladıktan sonra Sakarya ili Ferizli ilçesinde dört ay, Bursa ili Keles ilçesinde iki ay ve son olarak Bilecik ili Pazaryeri ilçesinde yedi ay süre ile Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Bakanlık merkez stajı kapsamında Ankara’daki yabancı dil kursunu tamamladıktan sonra bilgi ve deneyimini arttırmak üzere altı ay süre ile İngiltere‘nin Cambridge şehrinde Anglia Ruskin Üniversitesi’nde eğitim gördü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN