İl Özel Genel Meclisi Toplanıyor! Toplantıda Ödenek Olmadığı İçin Bakanlıktan Yardım İstenecek

Siirt İl Genel Meclisi 3 Haziran 2024 tarihinde, İl Özel İdare Hizmet Binasında bulunan Meclis toplantı salonunda bir araya gelecek.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Toplantıda gündem maddeleri oylanacak.

Gündem maddeleri arasında, “Mali imkân yetersizliği sebebiyle alınamayan çöp konteyneri için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından, Bakanlığın uygun gördüğü miktarda yardım talebinde bulunulmasına, bu konuda İdaremiz adına her türlü yazışma ve sözleşme imzalamaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah CANPOLAT’ayetki verilmesi konusunun görüşülmesi.” Oylamaya sunulacak.

Toplantının diğer diğer gündem maddeleri ise şu şekilde olacak:

“1- Yoklama Yapılması ve Açılış.

 2- İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirtilen projeleri arasında ödenek aktarma talebini incelemek üzere; Plan ve Bütçe Komisyonu, Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmişti. Komisyonun bu konudaki raporunun değerlendirilmesi ve konunun kararlaştırılması. 

3- İl Encümeni tarafından 07.05.2024 tarih ve 34 sayılı kararla kabul edilen İl Özel İdaresinin 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Planın görüşülmesi. 

4- Mali imkân yetersizliği sebebiyle alınamayan çöp konteyneri için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından, Bakanlığın uygun gördüğü miktarda yardım talebinde bulunulmasına, bu konuda İdaremiz adına her türlü yazışma ve sözleşme imzalamaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah CANPOLAT’ayetki verilmesi konusunun görüşülmesi. 

5- Gelecek Toplantı Gün ve Saatinin Tespiti ile Kapanış.”

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli Vatandaş | 01 Haziran 2024 11:48

    Çöp konteynırları yeni mi aklınıza geliyor, Allah hepinizi bildiği gibi yapsın, İşiniz gücünüz dalavere. Hakkım size haram olsun. Belediyede bu arada beş kuruşa yaramıyor, zengin semtin sokakları yıkanıyor, ara mahalleler hep çöp dolu, Hepiniz aynısınız.

BUNLARA DA BAKIN