Fenerbahçe'de Flaş Gelişme!

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırma kararı aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertli takım, sezon boyunca 99 puan toplamasına rağmen, yönetim tarafından alınan kararla İsmail Kartal'la yollarını ayırdığını, kulübe yakın kaynaklar ve spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu tarafından doğrulandı.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'de geçirdiği dönemde başarılı bir performans sergileyerek takımı ikinci sıraya taşımıştı. Ancak, kulüp yönetimi yeni sezon için farklı bir yön arayışına girdi ve teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı. 

Fenerbahçe'de Yeni Teknik Direktör Jose Mourinho Olacak mı?

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürerken, başkan adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile anlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sky Sports İtalya'nın haberine göre, 61 yaşındaki deneyimli teknik adam Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Bu anlaşmanın, Ali Koç'un sportif direktörü Mario Branco tarafından sonuçlandırıldığı belirtildi.

Mourinho'nun Fenerbahçe ile anlaşması, kulüp içindeki başkanlık yarışını da etkiledi. Aziz Yıldırım, Mourinho ile yaptığı görüşmelerin ardından, "Fenerbahçe'ye gelen bir antrenör değerinde. Biz, sponsorla ödeyeceğiz. O bir problem değil. Ali Koç da Mourinho ile görüşmüş. Ben de kendisine söyledim, hangimiz seçilirsek seçilelim, Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var dedim." şeklinde açıklamalarda bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN