İl Başkanı Olgaç ve Milletvekili Gül Belediye Başkanlarıyla Toplantı Yaptı

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olğaç, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ile beraber il başkanlığında ilçe ve belde Belediye Başkanları ile aylık toplantı gerçekleştirerek, ilçe ve beldelerde yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundular.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Toplantıya Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Kayabağlar Belde Belediye  Başkanı Salim Seven, Veysel Karani Belde Belediye  Başkanı Murat Akgün ve Atabağı Belde Belediye  Başkanı Tayyar Lale, Beğendik Belediye Başkanı Görgin Özdemir’in katıldığı ve basına kapalı gerçekleşen toplantıda bir araya gelen İl Başkanı Ekrem Olğaç, değerlendimelerde bulundu.

Toplantının tamamlanması ardından açıklama yapan İl Başkanı Ekrem Olğaç, “AK Partili belediye başkanlarımızla ayda bir toplantılar yapıp ilçelerimizin, beldelerimizin sorunlarını, taleplerini değerlendirme imkanı buluyoruz. Toplantıda belde belde ilçe ilçe hangi beldemizin hangi ilçemizin ne talebi var bunları değerlendirdik, gerekli notlarımızı aldık.  Siirt’e hizmetten büyük şeref, gurur duyuyoruz. Bu toplantıların devamında büyük fayda olduğunda kanaatindeyiz. Ne kadar bir ve beraber olursak o kadar bizim için faydalı olacağına inanıyorum. AK Partili belediyelerin kendi alanında ne kadar başarılı olduğunu tüm dünya alem zaten biliyor. Göreceksiniz spor faaliyetlerinde, yatırımlarda AK Partili belediyeler çevresine çok daha farklı bir belediye imkanı sunacaklardır” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • mümin | 04 Ağustos 2023 15:44

    gören de londra, paris, madrid milano, roma belediye başkanları sanacak, altı üstü vizontele, havalara, kasıntılara bak sen

  • veysi | 04 Ağustos 2023 01:02

    avrupa sınırlarını aşmış en başarılı, en kültürlü belediyecileri, tebrik ederiz.

BUNLARA DA BAKIN