İl Başkanı Olğaç ve Çiftçi'nin Girişimleriyle Eruh'a Düğün Salonu Kazandırılıyor

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi'nin girişimleriyle Kocaeli Belediyesinin desteğiyle Eruh'a düğün salonu yapılacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İl Başkanı Ekrem Olğaç, yaptığı açıklamada, "Eruh ilçemiz yeni Düğün salonuna kavuşuyor…

Eruh Belediye Başkanımız Sayın Cevher Çiftçi ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın Bey’i ziyaret ettik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Eruh Belediyesi iş birliği ile Eruh ilçemizde yapılacak olan açık-kapalı alan düğün salonu iş birliği ve Eruh ilçemize göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı sayın
Tahir Büyükakın bey’e teşekkür ederiz.

Yeni yapılan olan Düğün salonunun Eruh ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim." diye konuştu.

Eruh Belediyesinden yapılan açıklamada, "Memleketimize hizmet yolunda gece-gündüz durmadan yeni projeler katıp çalışmaya ediyoruz.

Ak Parti Siirt İl Başkanımız Sayın Av. Ekrem OLĞAÇ ve Belediye Başkanımız Sayın Cevher ÇİFTÇİ ile beraber Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN beyi makamında ziyarette bulundular. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Belediye Başkanlığımız iş birliği ile Eruh İlçemizde yapılması planlanan Düğün salonu projesi onaylanmış olup en kısa sürede yapım işine başlanılacaktır.

İlçemize göstermiş olduğu desteklerinden dolayı  tüm Eruhlu hemşehrilerim ve şahsım adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlçe halkımıza hayırlı olsun."

İl Başkanı Olğaç ve Çiftçi'nin Girişimleriyle Eruh'a Düğün Salonu Kazandırılıyorİl Başkanı Olğaç ve Çiftçi'nin Girişimleriyle Eruh'a Düğün Salonu Kazandırılıyorİl Başkanı Olğaç ve Çiftçi'nin Girişimleriyle Eruh'a Düğün Salonu Kazandırılıyor

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • faruk | 30 Ağustos 2022 15:04

    halk can derdinde, kasap et derdinde..!!

  • Eşref TOKGÖZ | 29 Ağustos 2022 23:08

    Siirt Ak ParParti İl başkanı değerli doatum Ekrem OLGAÇ ve Eruh Belediye Başkanı Cevher ÇİFTÇİ nin kocaelide beni ziyaret etmeleri fazlasıyla beni memnun etti kendilerine ve beraberindeki arkadaşlara ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim durmak yok yola devam????????

BUNLARA DA BAKIN