İHH'dan 'Bu hayra sen de ortak ol' kampanyası

Siirt İHH Derneği, okulların açılış haftasında Yetim ve Yardıma muhtaç olan çocuklara kırtasiye yardımında bulunmak amacıyla bir kampanya başlattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Her yıl olduğu gibi bu eğitim dönemi öncesinde de ülkemizdeki ve neredeyse dünyanın her yerindeki öğrenciler için tatlı bir heyecan yaşanıyor.Çocuklarının eğitim dönemine eksiksiz girmeleri için ise aileler alışveriş yerlerinde bu hazırlığı tamamlama telaşındalar.

Bunun yanında ülkemizde bu heyecanı yaşayamadan ders zilinin çalmasını bekleyen on binlerce yetim me yardıma muhtaç çocuklar var. Okulların açılmasıyla birlikte yardıma muhtaç yetimler çeşitli eğitim ihtiyaçlarının giderilmesi için hayırseverlerin yolunu gözlüyor.
Siirt İHH İnsani Yardım Vakfı eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken yetim çocuklar için her yıl olduğu gibi bu eğitim dönemi öncesinde de kırtasiye yardımı gerçekleştiriyor.

İHH'dan 'Bu hayra sen de ortak ol' kampanyası

Başlatılan kampanya hakkında bilgi veren İHH Siirt Yardım Birimi Sorumlusu Mehmet Faruk Süzgün, şu bilgileri paylaştı:

Elinizde bulunan kırtasiye, kaynak kitap ve okul kıyafetlerini fakirlere bağışlayın.

Malumunuz hayat pahalılığından dolayı halkımızın okul kayıtları ve kırtasiye ile ilgili ihtiyaçları için bize başvurmaktadırlar. Bu ihtiyaçları karşılamak adına “Bu hayra ortak ol” sloganıyla kampanya başlattık. Bu kampanya ile elimizde bulunan kırtasiye, kaynak kitap ve okul kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız. Halkımızdan da bu yönde ellerinde bulunan temiz ve kullanılabilir okul kıyafeti, okul çantası, kaynak kitaplar varsa bize ulaştırmalarını istiyoruz. Bunları teslim aldıktan sonra ihtiyacı olan Siirt halkına ulaştırıyoruz.”  

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN