Ibsa Para Judo Dünya Şampiyonası'nda Siirtli Sporcu Özalp'tan Büyük Başarı!

Siirtli Milli Judocu Abdurrahim Özalp, 7-10 Kasım tarihlerinde Azerbaycan-Bakü'de düzenlenen IBSA Para Judo Dünya Şampiyonası'nda 60 kiloda gümüş madalya kazandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Azerbaycan-Bakü’de düzenlenen IBSA Para Judo Dünya Şampiyonası'nda rakiplerini bir bir eleyen Özalp, final müsabakasında rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu.

Yurda dönen Milli Paralimpik sporcumuz Abdurrahim Özalp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacı’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kısacık genç sporcuyu ödüllendirdi.

İl Müdürü Kısacık, yaptığı açıklamada şunlara değindi: “Öncelikle Azerbaycan’ nın Bakü şehrinde düzenlenen IBSA Para Judo Dünya Şampiyonası'nda Dünya 2. si olarak gümüş madalya kazanan sporcumuz Abdurrahim Özal’i gönülden kutluyor, başarılarının yükselerek devam etmesini diliyorum. Spora ve sporcuya verdiğimiz destek ve ilgi meyvelerini vermeye başlıyor. Hem ülkemizi hem de kadim şehrimiz Siirt’i ulusal ve uluslararası şampiyonalarda temsil eden sporcularımız dereceler alarak şampiyonalarda şanlı Türk bayrağımızı göndere çekip milli duygularımızı kabartıyor.

Her spor dalı ve sporcumuz bizim için çok değerlidir. Bu değeri sporcularımıza hissettiriyoruz bu da sporcularımıza büyük moral oluyor ve onlarda pozitif etki sağlıyor. Bizler İl Müdürlüğü olarak sporcu, antrenör ve spor dalı il temsilcilerimiz ile sık sık bir araya gelip daha neler yapabilirizi konuşuyoruz. İnanıyorum ki Siirt’imiz yakın zamanda sporla anılan bir şehir olacaktır.” dedi.

Ziyarette Paralimpik sporcumuz Abdurrahim Özalp’in yanında antrenörü Selami Ünal, Spor Hizmet Müdürü M. Tufan Olğaç, Şube Müdürü Levent Obuz'de hazır bulundu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN