Hatay'da onlarca kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun tutuklandı

Hatay'da onlarca kişiye mezar olan ve paralarla birlikte yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, tutuklandı. 2013 yılında yapımı tamamlanan 12 katlı ve 250 daireli rezidansın reklamı 'Cennetten bir kare' diye yapılmıştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde 12 katlı 250 daireli Rönesans Rezidans, yerle bir oldu. 2013 yılında yapımı tamamlanan ve "Cennetten bir kare" diye reklamı yapılan lüks rezidans onlarca kişiye mezar oldu.

DÜN KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Dün Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'un, paralarla birlikte İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına kaçmaya çalıştığı ihbarı geldi. İhbar üzerine hareket geçen polis, bugün Coşkun'u İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

KARADAĞ'A GİDECEKTİ

Coşkun'un saat 19.50 uçağıyla Karadağ'ın başkenti Podgorica'ya uçmayı planladığı öğrenildi. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan Coşkun, emniyete götürüldü.

TUTUKLANDI

Müteahhit Coşkun sorgu işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Coşkun çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

HATAYSPORLU CHRİSTİAN ATSU VE TANER SAVUT DA REZİDANS ENKAZINDA

Öte yandan Hataysporlu futbolcu Kerim Alıcı, sportif direktör Taner Savut ve takım arkadaşı Christian Atsu'nun Rönesans Rezidans enkazında olduğunu belirterek "Taner Savut ve Christian Atsu enkaz altında. Bir an önce yardım istiyoruz. Ekinci Mahallesi, İnönü Bulvarı, A1 Blok, 9. kat. Rönesans Rezidans, Hatay" notuyla paylaşıp, yardım çağrısında bulunmuştu. Savut ve Atsu'dan hala haber alınamıyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN