Hande Yener'in Batman konserinin iptal edilmesi için etiket açıldı

Petrolspor'un 3. Lig şampiyonu olarak 2. Lig'e yükselmesini kutlamak için yapılacak etkinliklerde Hande Yener'in konser verecek olması üzerine Twitter'da konserin iptal edilmesi için etiket açıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

ürkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig’de bulunan Batman Petrolspor'un ligi şampiyon olarak bitirmesi ve 2. Lig'e yükselmesi kentte çeşitli etkinliklerle kutlanırken, kutlamalar çerçevesinde Hande Yener'in vereceği konsere karşı Twitter'da kampanya başlatıldı.

8 Mayıs Pazar günü Batman Fuar Alanı'nda yapılacak olan konser öncesinde Twitter'da açılan "Konser İptal Edilsin" etiketi Twitter'ın Trend Topic listesine girerken, Hande Yener'i hedef alan ve hakaret içeren ifadeler de kullanıldı. Çok sayıda kullanıcı da aynı etiket altında konsere karşı çıkanları eleştirdi ve Yener'e destek verdi.

Ayrıca Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Batman İl Başkanı Davut Şahin, Hande Yener konserinin, "müstehcenlik içerdiğini, inançlarına ve geleneklerini aykırı olduğunu" iddia etti. Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Yeniden Refah Partisi il başkanları da konserin iptalini talep etti. 

Hande Yener'in Batman konserinin iptal edilmesi için etiket açıldı

Hande Yener'in Batman konserinin iptal edilmesi için etiket açıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN