Bölge

Bölge Haberleri

Temiz bir Şehitkamil için 7/24 çalışma yürütülüyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, toplumun yaşam kalitesine doğrudan etki eden ve çevreyi korumak için hayati öneme sahip temizlik konusunda çok hassas olduklarını söyledi.

Şehit Kamil'in çocukları, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yaştan çocuğa hitap edecek ve bayramın doyasıya yaşanabileceği sportif etkinlikler yapılacağını duyurdu.

Diyarbakır'da 2024 yılında 2 milyon turist ağırlanması hedefleniyor

Diyarbakır'da 48. Turizm Haftası açılış programda konuşan Vali Ali İhsan Su, '2023 yılında depreme rağmen 1 milyon 253 bin turist ile kapattık. İnşallah 2024 yılındaki hedefimiz 2 milyonu aşmak. Şimdi onun için çalışmalarımız devam ediyor' dedi.

Gaziantep'te kebaplık şiş mesaisi başladı

Gaziantep'te havaların ısınmasıyla birlikte piknik sezonu açıldı. Kebap tüketiminin yoğun olduğu şehirde ustalar da yoğun mesaiye başladı.

Araçlardan hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde araçlardan teyp çalan bir şahıs ile çalıntı malzemeleri alan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Öğrenciler geleneksel oyunları oynayarak büyük mutluluk yaşadı

Adıyaman'da, Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvasında oynanan yakan top, mendik kapmaca, üçtaş ve sekiz kiremit oyunlarında büyük heyecan yaşandı.

89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı

6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan 7 sanıktan tutuklu inşaat mühendisi ile 3 müteahhide verilen 17 yıl 6'şar ay hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar hazırlandı.

Mehmet Can Erdoğan yeniden İl Genel Meclis Başkanı seçildi

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanlığına Mehmet Can Erdoğan yeniden seçildi.

100 kişinin öldüğü Zümrüt Apartmanının fenni mesulü tutuklandı

Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde 100 kişinin öldüğü Zümrüt Apartmanı'nın fenni mesulü ve statik proje müellifi olan inşaat mühendisi Burak Binzet tutuklandı.

Deprem konut alanının öncesi ve sonrası dron ile görüntülendi

6 Şubat depremlerinin ardından geçen yaklaşık 14 aylık sürede deprem konutlarının geldiği son durum dron ile görüntülendi.

Aynı siteden iki gün arayla 3 bisiklet çaldı

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir hırsız, arife günü ve bayramın ikinci günü aynı siteye girip 3 bisiklet çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İki otomobil kavşakta çarpıştı: 4 yaralı

Adıyaman'da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Çaya uçan araç kayalıklarda asılı kaldı: Ekipler seferber oldu

Batman'da Sason Çayı'na uçan hafif ticari araç sürüklenerek kayalıklarda asılı kaldı. Araçta mahsur kalan 2 kişi ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından kurtarıldı.

Gaziantep'te özel çocuk Efe'nin polis olma hayali gerçek oldu

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, polis olmayı hayal eden özel çocuk Efe Cuma için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, Efe Cuma bir günlüğüne polis oldu.

DBB Başkanları, belediye birimleri ve DİSKİ personeliyle bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, belediye birimleri ve DİSKİ Genel Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Aranan şahıs polis ekiplerini harekete geçirdi

Adıyaman'da çeşitli suçlardan aranması bulunan şahıs, polis ekiplerini harekete geçirdi.

Emekli ikramiyesiyle köyde okul yaptı

Özel bir bankada emekli olan Işıl çiftinin, emekli ikramiyesi ve ailesinin de desteği ile Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Taşlıca Köyünde yaptırdığı ilkokul düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mevsimsel polen alerjisine dikkat

ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsararaç, mevsimsel alerjilerin en yaygınlarından birisi olan polen alerjisine dikkat çekti.

Gaziantep'te baklava satışında rekor

Gaziantep'te Ramazan ayı ve bayram boyunca 85 ton baklava satışı yapıldı.

Toplam 5782 haber.