Bölge

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde kamyon ile traktörün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Mardin'de 20 kişinin öldüğü kazaya ilişkin bilirkişi raporu hazırlandı

Mardin'in Derik ilçesinde art arda meydana gelen, 1 polis memurunun şehit olduğu, 19 kişinin hayatını kaybettiği, 26 kişinin yaralandığı iki kazaya ilişkin bilirkişi raporu hazırlanarak, soruşturmanın yürütüldüğü Derik Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi.

Şırnak'ta aşiret düğünü: 950 kilo et tüketildi, 1 milyon lira takı takıldı

Şırnak’ta bir aşiret düğününde paralar havada uçuştu. 5 bin kişinin katıldığı düğün için 750 bin lira masraf yapıldı, gelin ve damada 1 milyon 150 bin lira değerinde altın ve para takıldı.

Diyarbakır-Batman seferini yapan yolcu treni raydan çıktı!

Diyarbakır-Batman seferini yapan yolcu treninin makine bölümü ile bir vagonu raydan çıktı. Herhangi bir yaralananın yaşanmadığı kazada yolcular kara yolu ile Batman'a transfer edildi.

Bursaspor - Amedspor maçı için flaş karar! Hangi kanaldan yayınlanacak?

Bursaspor’un pazar günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacağı mücadeleyi TRT Kurdi’nin yayınlayacağı açıklandı.

Cizre’de genç kadın evli olduğu polis tarafından öldürüldü

Cizre’de İngilizce dil öğretmeni Berna Kargı Bulduklu, polis olan eşi tarafından öldürüldü. Polisin daha sonra intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Van'da çekilen görüntü yine ortalığı ayağa kaldıracak! Efsane geri dönüyor

Van'da kaydedilip sosyal medyada paylaşılan bir görüntü çok ses getirdi.

Bitlisli Belkıs'ın evine giren köylü gördüğü manzarayla anında köyü terk etti! İşte o ürkütücü hikaye

Türkiye'de dilden dile dolaşan hikayelerin başında Bitlisli Belkıs hakkındaki hikaye geliyor. İddialara göre köydeki bebeklerin sakat doğmasının ardından bazı bebekleri alıp kaçtığı iddia edilen Belkıs'ın evine giren köylüler, evin sanki yıllardır terk edilmiş gibi olduğunu gördükten sonra köyü terk etti. Jandarma ise köyde Belkıs diye birinin hiç yaşamadığını tespit etti.

Diyarbakır’da kayıp ilanı verilen kadın, toprağa gömülü bulundu

2 yıl önce yakınlarının kayıp ilanı verdiği 3 çocuk annesinin, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kadının cesedi, arazide toprağa gömülü bulunurken, cinayetle ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

İşçileri taşıyan minibüse otomobil çarptı: 6 yaralı

Batman’da tekstil çalışanlarını taşıdığı belirtilen minibüse arkadan otomobil çarptı. Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Şırnak'ta yerde bulduğu cisim elinde patlayan Siirtli çoban ağır yaralandı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Siirtli çoban, hayvan otlatırken bulduğu cismin elinde patlaması sonucu ağır yaralandı.

Şanlıurfa’da karakola saldırı 1 şehit, 1 yaralı

Şanlıurfa'nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na havanlı saldırısı düzenlendi. Saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker ise yaralandı.

Yolda tartışmaya başladığı dini nikahlı karısını bıçaklayarak katletti

Mardin'in Dargeçit ilçesinde bir kadın, dini nikahlı kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Hakkari Valiliğinden 'Cudi Dağı yürüyüşü' açıklaması

Hakkari Valiliği, Cudi Dağı'na yapılması planlanan yürüyüş gerekçesiyle kamu düzeni ve kamu güvenliğini bozma şüphesi bulunan kişilerin, 3 gün kentin belirli yerlerine giriş ve çıkışlarının sınırlandığını, toplanmalarının yasaklandığını ve araçla seyirlerinin kısıtlandığını bildirdi.

Van'da inşaatı süren tünelde göçük: 2 işçi öldü

Van-Hakkari karayolu üzerindeki Güzeldere mevkiinde inşaatı devam eden tünelde meydana gelen göçükte ilk belirlemelere göre 2 kişi enkaz altında kaldı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ekibin göçük altında kalan 2 işçinin kurtarılmasına yönelik çalışmaları sürüyor.

'Yılın sürücüsü' Seçilmişti, Batman Siirt Çevre Yolundaki Kazada Yaşamını Yitirdi

Batman'da Türkiye Otomobilciler ve Şoförler Federasyonu tarafından 2016 yılında 'yılın sürücüsü' seçilen Nurettin Kilit (63), hayatını kaybetti.

Batmanlı Gencin Cesedi 40 Gün Sonra Bulundu

Kaybolduktan kırk gün sonra Alibeyköy Barajı’ından cesedi çıkan Batmanlıİrfan Altun’un cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı.

Şırnak'ta 2 gün 2 gece Süren Düğünde 110 Koyun Kesildi! On Binlerce Lira Takı Takıldı...

Şırnak'taki Kaşuran Aşireti'inin görkemli düğününde gelin ve damada 1 kilo altın ve 500 bin lira takıldı.

Batmanlı İşçiler Silahlı Saldırıya Uğradı!

Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir şahıs, babasına ait binanın boya işlerini yapan Batmanlı işçilere pompalı tüfekle ateş etti. Olayda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ise yaralandı.