Haberimiz Üzerine Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın Talimatıyla Bozuk Köy Yolları Onarılıyor

Artı Siirt'in gündeme getirdiği bozuk köy yolları konusu üzerine Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatıyla ekipler seferber oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Kavakgölü Köyü ile Merkeze bağlı Kalender köy yolunda meydana gelen çukur, menfez ve kanal sorunlarıyla ilgili yerel basında yer alan bazı haberler üzerine, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatları doğrultusunda DSİ 16. Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan yollarda DSİ ekipleri tarafından Kavakgölü-Kalender köy yollarında çalışma başlatıldı.

Başlatılan çalışmalar kapsamında, yolda asfalt onarımı ve rodmiks uygulamaları gerçekleştirilecek. DSİ 16. Bölge Müdürlüğü ekipleri, söz konusu yolların bakımı için çalışmalarına devam edecek.

Artı Siirt olarak, halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve çözüm için anında reaksiyon gösteren Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'ya teşekkür ederiz.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Erkan | 15 Aralık 2023 19:12

    Haber konusunda düzeltme yaparsanız memnun olurum.yol normalde dsi tarafından yapılmış olup dsi müdürlüğünün ağın da ama şu anda çalışmayı yapan il özel idaresi ekipleri haklarını yemeyelim lütfen

BUNLARA DA BAKIN