• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe - Trabzonspor Maçının Saati Değişti

Fenerbahçe - Trabzonspor Maçının Saati Değişti

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor ve Gaziantep FK - Kocaelispor karşılaşmalarının başlama saatleri güncellendi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, 14 Eylül 2025 Pazar günü saat 20.00’de oynanması planlanan iki karşılaşma, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın EuroBasket 2025 Finali nedeniyle saat 19.00’a çekildi.

TFF’den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu’nun 5. haftasında, 14 Eylül 2025 Pazar günü saat 20.00’de oynanması planlanan Fenerbahçe A.Ş. - Trabzonspor A.Ş. ve Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. - Kocaelispor müsabakalarının başlama saatleri, A Millî Erkek Basketbol Takımımızın aynı gün TSİ 21.00’de Almanya ile oynayacağı 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) Finali ile çakışmaması adına Federasyonumuzun ve kulüplerin ortak kararıyla 19.00 olarak güncellenmiştir.

Bu vesileyle, Avrupa basketbolunun zirvesinde ve Türk basketbol tarihinin en önemli karşılaşmalarından birinde, turnuva boyunca olduğu gibi ülkemizi başarıyla temsil edeceklerine yürekten inandığımız A Millî Erkek Basketbol Takımımıza başarılar diliyor; milletimize yaşattıkları büyük gurur ve heyecan için teşekkür ediyoruz.”

Böylece Süper Lig’de dev derbi olan Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesi yarın saat 19.00’da başlayacak.

Artı Siirt Haber Ajansı

Bakmadan Geçme