2002 Haberleri

2002 Haberleri

Bakan Uraloğlu, Diyarbakır-Bismil-Batman kara yolunun açılışını gerçekleştirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Diyarbakır-Bismil-Batman kara yolunun açılışını gerçekleştirdi. Bakan Uraloğlu, '2002 yılından bu yana Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak Diyarbakır'ın ulaşım ve iletişim altyapısı için 57 milyar 652 milyon lira yatırım gerçekleştirdik dedi.

20 Yıl Öncesinin Siirtli Miniklerinden Öğretmenlerine Büyük Sürpriz!

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Karadayılar köyünde, 2002 yıllarında okuyan öğrenciler, yıllar sonra okullarında görev yapan şimdi ise Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam Hasan Kökrek'e sürpriz yaparak öğretmenler gününü kutladı.

Özhaseki: Ekmek 1 lirayken alamıyorsunuz ama bugün 5 lira ile çok rahat alabiliyorsunuz

2002 ile günümüz enflasyonunu karşılaştıran AK Partili Mehmet Özhaseki, "2002’deki asgari ücretle ne alınabiliyordu, bugün ne alınabiliyor? Bugün dört misli daha fazla alınabilir hale geldi" dedi.

Dolar 20 yılın en yüksek seviyesinde

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Jackson Hole toplantısında verdiği "şahin" mesajların ardından dolar endeksi 109,5 ile Eylül 2002'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Siirt Bürokratları Dikkat! Biz Bir Yolu 20 Yıldır Bitiremezken Batman Yeni Yolların İhalesini Yapıyor

2002 yılından sonra Türkiye'nin ilk duble yolu olan ve Siirt il merkezini Kurtalan ilçe merkezine bağlayan yol 21 yıldır bitirilememezken Komşu ilimiz Batman'da ise, Batman-Diyarbakır karayolu 7 kilometrelik duble yol çalışmaları öncesi Batman Valisi Ekrem Canalp, Karayolları 9. Bölge Müdürü Savaş Bayındır ile birlikte incelemelerde bulundu.

Bahçeli, Erdoğan'a yine erken seçim çağrısı yapacak mı? MHP'li üst düzey yetkili cevapladı

2002 yılında ve 2018 yılında erken seçim kararı aldırmasıyla bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2023 seçimleri için erken bir çağrı yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. MHP'li üst düzey yetkili, bu seçimde herhangi bir sürpriz talep planlamadıklarını belirtti.

Doğu Perinçek Ethem Sancak'ı Savundu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ethem Sancak’ın AKP'den istifasını değerlendirerek, "Bu bir gerçek, yani 2002 yılında Türkiye Amerika tarafından erken seçime götürüldü. Ve AKP hükümete getirildi. Ama devamı var, Sayın Ethem Sancak diyor ki 'Evet bizi Amerika başa getirdi ama biz en sonunda Amerika’ya kafa tutmaya başladık. Çünkü Türkiye’nin bu gerçeği bunu gerektirdi.' Bence bu ikinci söylediği daha önemli" dedi.

Ak Parti Milletvekili 'Türkiye’de Kürt sorunu yoktur' dedi; tepkiler sonrası salonu terk etti

Van Dernekler Federasyonu Genel Kurulu'nda AK Parti'nin iktidara gelişini kastederek "2002'den beri Türkiye'de Kürt sorunu yoktur" diyen AK Parti'li İrfan Kartal, tepkiler dinmeyince salonu terk etti.