Eski Başbakan Binali Yıldırım Siirt'te Açıklamalarda Bulundu! 'Erdoğan'a Sahip Çıkma Zamanı'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 'Malum seçim günleri yaklaştı, 5 gün sonra sandığa gideceğiz ve inşallah Türkiye yüz yılının kadrolarını yeniden belirleyeceğiz. dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Siirt’te düzenlenen Halk Buluşmaları programında konuştu. Terörle mücadele, yatırımlar ve seçim gibi konulara değindi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Daha iki gün önce Avrupa’daki gazetelerin manşetlerinde ne diyor? ‘Tayyip Erdoğan gitsin.’ Siz kimsiniz, bu millet adına konuşuyorsunuz? Bu millet sandığa da gider size gününüzü de gösterir.” dedi.

Siirt’te bir düğün salonunda düzenlenen “Halk Buluşmaları” programında konuşan Yıldırım, Siirtlilere eniştelerinin selamını getirdiğini iletti.

Binali Yıldırım, “Bu seçim, bizden çok Amerika’yı, Avrupa’yı, Orta Doğu’yu ilgilendiriyor. Bütün dünya bizden daha çok kulak veriyor, daha çok ilgileniyor. Daha iki gün önce Avrupa’daki gazetelerin manşetlerinde ‘Tayyip Erdoğan gitsin’ diyorlar. ‘Bunun için herkes sandığa gelsin’ diyorlar. Siz kimsiniz ki bu millet adına konuşuyorsunuz? Bu millet sandığa da gider, size gününüzü de gösterir” dedi. Yıldırım, terörle mücadele içerisinde olduklarını kaydederek, şöyle devam etti:

“Asıl mücadelemiz ülkemizde kardeşi kardeşe düşman eden emperyalist güçlerledir. PKK, PYD, YPG adı ne olursa olsun, FETÖ, DEAŞ bu terör örgütlerinin Kürtler diye bir sorunu yok. Kürtlerin dertleri ile dertlenmek gibi bir sorunu yok. Ancak Kürtlerin de Türklerin de Anadolu coğrafyasında bir ve beraber yaşamaya yemin etmiş, azmetmiş, bu aziz milletin PKK, PYD, YPG, DEAŞ, FETÖ gibi terör örgütleriyle bir sorunu var.”

” RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKMA ZAMANI”

14 Mayıs’taki seçimlerin önemine işaret eden Yıldırım, sandıklara gidilmesi çağrısında bulundu.

Yıldırım, şunları kaydetti:

“14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim bizden çok Amerika’yı, Avrupa’yı Orta Doğu’yu ilgilendiriyor. Bütün dünya bu seçimlere bizden daha çok kulak veriyor, daha çok ilgileniyor. Daha iki gün önce Avrupa’daki gazetelerin manşetlerinde ne diyor? ‘Tayyip Erdoğan gitsin.’ Siz kimsiniz, bu millet adına konuşuyorsunuz? Bu millet sandığa da gider size gününüzü de gösterir!.. Ne zamandan beri siz Türkiye’yi Afrika’daki gibi dünyanın diğer bölgelerindeki sömürgeleriniz gibi talimatla yönetmeye çalışıyorsunuz? Bu millet sizin sözünüze itibar eder mi? Siirt, bunlara cevap vermenin zamanı geldi. Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma zamanı. Sandıklara atılacak oylarla bunlara hak ettikleri cevabı vereceksiniz.” Dedi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • zekiyiz | 10 Mayıs 2023 04:23

    başkalarına iftira atıp oy isteyen" Kİ BÖYLELERİ KENDİ AYIBINI ÖRTMEYE ÇALIŞIR" babam dahi olsa, oy vermem.

  • KAMU | 10 Mayıs 2023 04:19

    ERKAM YILDIRIM IN ERZURUM VALİSİNİN KARŞISINDAKİ OTURUŞU VEVALİNİN EZİK HALİNİ GÖRÜP OY VERMEK, KENDİME HAKARET ETMEK OLUR. DEVLET CİDDİ BİR MAKAMDIR.

  • Mahmut | 09 Mayıs 2023 15:53

    Siirt Paris oldu tabikii

  • Zer | 09 Mayıs 2023 12:07

    Konteynerler ve Gemicikler okyanusta iyi çalışıyor mu !!!! Uyan artık derin rüyadan Siirt

  • Harun | 09 Mayıs 2023 08:32

    siz siirtte sahip çıktınızmı siirt size sahip çıksın

BUNLARA DA BAKIN