Eruh Belediyesinde Çalışmalar Hız Kesmiyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Eruh Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Şırnak Caddesi yol üzerinde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol ve kaldırım bakım-onarım-yenileme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Şırnak Caddesinde çeşitli nedenlerle tahrip olan ve bozulan kaldırımların yerine başlatılan çalışmalar doğrultusunda eski kaldırım taşlarını söken ekipler, yerine çok daha sağlam ve modern kaldırım yapıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, “Vatandaşlarımızın ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmeleri sağlamak için engelli standartlarına uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yol-kaldırım çalışmalarına önem verdik. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak daha yaşanabilir bir Eruh için çalışıyoruz her şey halkımız için. Bize desteklerini esirgemeyen AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Milletvekili Osman Ören'e teşekkür ederim.'' dedi.

Başkan Çiftçi, ayrıca yapılan iş yerlerinin vatandaşlara teslim edildiğini ve ilerleyen günlerde ilçede aydınlatma çalışmalarının yapılacağını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN