Erkoyuncu ve Kuzu Ailesinin Mutlu Günü

İş İnsanı Hakan Erkoyuncu'nun Oğlu Ahmet Erkoyuncu ve Orhan Kuzu'nun Kızı Başak Kuzu ile Kerem Düğün Salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İş İnsanı Hakan Erkoyuncu’nun Oğlu Ahmet Erkoyuncu ve Orhan Kuzu'nun Kızı Başak Kuzu ile Kerem Düğün Salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Genç çiftin nikâhını Bayram Acar kıyarken, şahitliklerini Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Bülent Kuzu  ve  Mithat Erkoyuncu’nun şahitliklerinde gerçekleştirildi.

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Ahmet ve Başak çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler.

Siirt Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden, Vali Belediye Başkanı Dr. Kemal Kızılkaya’nın selamlarını ileterek, bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, genç çifte mutluluklar diledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Erkoyuncu ve Kuzu ailelerine hayırlı olmasını dileyerek, evlilik cüzdanını geline takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN