Ekrem Olğaç'tan Siirt'te Sağlık Çalışanlarına Tatlı İkramı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, koronavirüs (COVİD-19) ile mücadelede en ön safta çalışan sağlık personeline tatlı ikramında bulundu.

Başkan Olğaç, korona ile mücadelede zaman kavramı gözetmeksizin görev yapan sağlık çalışanlarına moral bulması için Siirt Devlet Hastanesi personeline tatlı ikramında bulunarak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Olğaç’ın talimatıyla hastanede çalışan doktor, hemşire, sağlık memuru, ebe ve memurlar için hazırlanan tatlı paketleri, hastane görevlilerince personellere dağıtılması için hastane yöneticilerine teslim edildi.

Olğaç, yaptığı açıklamada, “Bu zor dönemde takdire şayan bir fedakarca ve sabırla görev yapan tüm sağlık personelimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da evde hayat var, bir süre daha evinizin tadını çıkarın tedbiri elden bırakmasını rica ediyorum."

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Nesrin Atiş, sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon amacıyla baklava ikramında bulunan Olğaç’a Siirt Devlet Hastanesi sağlık çalışanları adına teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN