Diyarbakır'dan Bodrum'a giden yolcu otobüsü devrildi: 8 kişi öldü, 35 kişi yaralandı

Diyarbakır'dan Bodrum'a giden yolcu otobüsü, Afyonkarahisar Dinar Haydarlı mevkiinde devrildi. Kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Afyonkarahisar Dinar Haydarlı mevkiinde sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Diyarbakır'dan Bodrum'a giden bir yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı devrildi.

8 KİŞİ CAN VERDİ

Olay yerine ambulans, jandarma, itfaiye, Afyonkarahisar AFAD ve Isparta AFAD ekipleri sevk edildi. Feci kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi ise yaralandı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Afyonkarahisar Valiliği'nden kazaya ilişkin yapılan açıklamada, "Dinar ilçesi Çay- Dinar yolu Karavezir rampası mevkiisinde Diyarbakır'dan Bodrum'a seyir halinde bulunan bir yolcu otobüsü (3 mürettebat, 40 yolcu) şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrilmiştir. Olay yerine ambulans, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri ivedilikle görevlendirilmiştir. Kazada 8 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar bölgedeki hastanelere sevk edilmiş olup tedavileri sürmektedir. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz" denildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN