MHP Siirt Kadın Kolları Başkanlığına Zeynep Babaoğlu Getirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt Kadın ve Aile Komisyon Başkanlığına Zeynep Babaoğlu getirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt Kadın ve Aile Komisyon Başkanlığına Zeynep Babaoğlu getirildi.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen törende  konuşan MHP Siirt Kadın Kolları yeni Başkanı Zeynep Babaoğlu, partisinin kendisine verdiği görevden dolayı gururlu olduğunu ifade ederek, “İl ve ilçe başkanımızın teklifi ve genel merkezimizin onayı ile başkanlığa atanmış bulunmaktayım.

Bundan önce bu görevi yapan il kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bugüne kadar yapmış oldukları çalışma ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız aldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımak ve elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermektir” dedi.

2023 genel seçimlerine güçlü bir şekilde çıkmayı hedeflediklerini dile getiren Babaoğlu, “Bu görevin vatanıma, milletime, devletime ve tüm Siirt halkına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez yaptığı açıklamada;  “Bugün Kadın ve Aile Komisyon Başkanlığına (KAÇEP) sorumlusu olarak Sn. Zeynep Babaoğlu hanımefendi görevlendirilmiştir. Kendisine bu kutlu vazife için muvaffakiyet ve kavrayış diliyoruz. Ayrıca yeni üyelerimizede aramıza hoş geldiniz diyoruz. Birliğimiz daim olsun diye konuştu".
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN