Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Siirt'te Şeyh Faraç Camii'nin Açılışını Gerçekleştirdi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Siirt´te açılışını yaptığı Şeyh Faraç Camii´nde cuma hutbesinde, 'Hiç kimse hakkı olmayan bir karış toprağı almasın eğer alır ise kıyamet gününde Allah 7 kat yeri onun boynuna dolar' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Siirt’te bugün resmi açılışını yaptığı Siirtli iş insanları Beşir ve Barış İlçin kardeşlerin yaptığı Şeyh Faraç Camii’nde hutbe irad etti, ardından cuma namazı kıldırdı.

Siirt´e gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kent merkezinde üniversite öğrencileri ile buluştu. İbrahim Hakkı Kız Öğrenci Yurdu icazet törenine katılan Erbaş, kent merkezinde bir iş adamı tarafından yaptırılan Şeyh Faraç Camii´nin de açılışını gerçekleştirdi. Burada cuma namazını da kıldıran Erbaş, hutbede, "Peygamber efendimiz bir hadislerinde bizlere şöyle uyarmıştır; Hiç kimse hakkı olmayan bir karış toprağı almasın. Eğer alır ise kıyamet gününde Allah 7 kat yeri onun boynuna dolar. O halde aziz kardeşlerim hiçbir ayrıcalığın olmadığı, haklı ve haksızın mutlaka ortaya çıkarılacağı, herkese hakkının tam olarak ödeneceği mahşer gününde mahcup olmamak için kul ve kamu hakkını ihlal etmekten şiddetle sakınalım" diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN